PARLEM DE VI AMB EL FUTBOLISTA MARC MUNIESA

De Lloret de Mar a Stoke-on-Trent passant per Barcelona. Aquest ha estat el recorregut futbolístic que ha seguit l’esportista Marc Muniesa, defensa central de l’Stoke City de la Premier League anglesa. Va debutar en el primer equip del Barça al maig del 2009 i pocs dies després Pep Guardiola el va convocar per anar a Roma a disputar la final de la Champions League. A l’estiu del 2013 va decidir fer les maletes i fitxar per l’Stoke City de la Premier League anglesa, on encara juga actualment. Amb ell hem parlat de futbol, de vida i de vi.  Continue reading PARLEM DE VI AMB EL FUTBOLISTA MARC MUNIESA

Vins i formatges: el matrimoni ideal

“Al pan, pan y al vino…, al vino queso”. Amb el permís d’aquesta dita popular, la modificarem per adaptar-nos a una realitat com un temple: pels amants del formatge i del vi, aquesta és la millor combinació possible. Si com a bon amfitrió vols donar un accent francès a una bona taula, no hi ha res com oferir aquest maridatge ideal de vins i formatges. Però també és una aposta que requereix de certs coneixements per a tenir en compte algunes consideracions importants, tenint en compte l’enorme varietat de textures, gustos i referències.

Continue reading Vins i formatges: el matrimoni ideal

Parlem de vi amb l’escriptora Care Santos

El ritme literari de Care Santos ha estat imparable des del principi: ha escrit més d’una quarantena de llibres des que va debutar al 1995 amb ‘Cuentos cítricos’. Aquest 2017 no podia començar millor per a aquesta escriptora mataronina. Al gener estrenava l’any recollint el premi Nadal, un guardó molt important, que se suma a una trajectòria plena de reconeixements on també ha rebut, per exemple, el premi Ramon Llull amb ‘Desig de xocolata’ i premis de literatura infantil i juvenil com El Gran Angular o l’Edebé.

Continue reading Parlem de vi amb l’escriptora Care Santos

El Batlliu de Sort: vinyes a l’alta muntanya

El Batlliu de Sort és un celler de nova creació que va nèixer per elaborar vi pirinenc banyat amb el caràcter que li aporta el territori de l’alta muntanya.

Apassionats pel vi i pel Pallars, l’hivern del 2007, cinc amics es van convertir en socis per fer realitat un dels seus somnis d’infantesa: plantar les primeres vinyes de Pinot Noir a la finca Barreró. Des d’aleshores no han deixat d’apostar per aquest projecte, que des del primer minut l’han entès com una eina global d’integració d’un paisatge amb una forma de viure’l i d’explicar-lo. Continue reading El Batlliu de Sort: vinyes a l’alta muntanya