Parlem de vi amb l’escriptora Care Santos

El ritme literari de Care Santos ha estat imparable des del principi: ha escrit més d’una quarantena de llibres des que va debutar al 1995 amb ‘Cuentos cítricos’. Aquest 2017 no podia començar millor per a aquesta escriptora mataronina. Al gener estrenava l’any recollint el premi Nadal, un guardó molt important, que se suma a una trajectòria plena de reconeixements on també ha rebut, per exemple, el premi Ramon Llull amb ‘Desig de xocolata’ i premis de literatura infantil i juvenil com El Gran Angular o l’Edebé.

Continua la lectura de Parlem de vi amb l’escriptora Care Santos

El Batlliu de Sort: vinyes a l’alta muntanya

El Batlliu de Sort és un celler de nova creació que va nèixer per elaborar vi pirinenc banyat amb el caràcter que li aporta el territori de l’alta muntanya.

Apassionats pel vi i pel Pallars, l’hivern del 2007, cinc amics es van convertir en socis per fer realitat un dels seus somnis d’infantesa: plantar les primeres vinyes de Pinot Noir a la finca Barreró. Des d’aleshores no han deixat d’apostar per aquest projecte, que des del primer minut l’han entès com una eina global d’integració d’un paisatge amb una forma de viure’l i d’explicar-lo. Continua la lectura de El Batlliu de Sort: vinyes a l’alta muntanya

Pack calçotaire, maridatge d’èxit

Es considera que la temporada de calçots arrenca oficialment a finals de gener, coincidint amb la gran Festa de la Calçotada de Valls però la veritat és que des de setmanes abans, els calçots es colen en els menús dels diumenges.

Les calçotades són molt més que una oportunitat per gaudir d’un dels productes estrella i tradicionals d’aquesta època. Sabeu quin és? La COMPANYIA. La família i els amics sempre són l’ ingredient indispensable per un maridatge perfecte per a qualsevol experiència gastronòmica. Continua la lectura de Pack calçotaire, maridatge d’èxit

Còsmic vinyaters: amants de la terra i del vi

En el Món del Bocamoll us convidem a CONÈIXER. Com a bons amants del vi, ens agrada recórrer món fent enoturisme perquè ens permet molt més que tastar vins. De fet, aquest un concepte que està agafant volada perquè el maridatge entre gastronomia i enologia és un dels seus grans atractius que ens dóna, per exemple, la terra catalana.

Continua la lectura de Còsmic vinyaters: amants de la terra i del vi