Formatgeria del Montseny Can Gorgs

A El Bocamoll apostem per productes locals i de qualitat, us volem presentar els productes de la Formatgeria del Montseny Can Gorgs situada al bell mig del Parc Natural del Montseny on elaboren un formatge de llet crua produïda per un ramat de 80 cabres alpines de pastura.

Com a resultat d’aquesta alimentació i elaboració artesana obtenen un formatge de pastor de quallada làctica, que el fa únic i irrepetible segons l’època de l’any.

Tant el formatge com el vi, són fermentacions i tenen moltes coses en comú. Sabem que el gust del formatge de pastor, varia segons el que han pasturat les cabres. Trobarem els formatges procedents de les pastures primaverals, més florals, en canvi a l’època de la tardor, destacaran notes més humides, com de bolets o sota bosc. En el món del vi passa el mateix amb el factor anyada, en anyades càlides trobarem vins amb més grau, més madurs, més amples. En anyades fredes, en canvi, seran més lleugers i àcids. Està clar que som fruit del què ens envolta i el clima influeix.


A El Bocamoll apostem per aquests productors artesans que controlen tot el procés.

VEURE PRODUCTES