Parlem de vi amb l’actriu, Sara Espígul

Aquesta setmana s’ha estrenat la segona temporada de ‘El Crac‘ a TV3. Escrita i dirigida per Joel Joan i Hèctor Claramunt, el guió recupera alguns actors de la primera temporada, com les actrius Sara Espígul o Diana Gómez però també s’hi han afegit destacats intèrprets de l’escena catalana, com Julio Manrique o Lluís Soler.

Si en la primera temporada el rerefons era el rodatge d’una ambiciosa producció al voltant del 1714, en aquesta segona temporada, la sèrie retratarà el procés de creació d’una obra teatral amb aires de modernitat.

Aquests dies, aprofitant la tornada de ‘El Crac’, hem parlat amb una de les seves protagonistes, la mataronina Sara Espígul amb qui hem descobert quins són els vins que més li agraden i els seus gustos a l’hora d’escollir-ne un o un altre.

Sara, ets de vi blanc o de vi negre?

La veritat és que posats a triar, ho tinc clar: jo sóc de vi blanc.

Què ha de tenir un vi perfecte per tu?

Per mi un vi perfecte és aquell que és sec en boca, que té un grau d’acidesa equilibrat i una criança adequada.

Per tu, on creus que es fan els millors vins?

Els millors vins per mi es fan a La Borgonya, a França però per aquí, a Catalunya, també n’hi ha que m’agraden, sobretot els del Penedès i de l’Empordà.

En què et fixes més abans de comprar una ampolla de vi?

A l’hora de comprar un vi, en el que em fixo més és, d’una banda, en el preu i de l’altre, que sigui sec.

Sempre hi ha un moment especial per gaudir d’una copeta de vi a la mà. Quin és per tu aquest moment ideal?

El meu moment ideal: una d’aquelles nits d’estiu, a la terrassa d’un bon restaurant, davant del mar, amb la teva parella asseguda al davant.

Amb qui compartiries una ampolla de vi?

Compartiria una ampolla de vi…amb la meva parella o amb un grup d’amics en un sopar divertit i relaxat.

Per acabar, Sara, quins dels teus vins preferits ens recomanaries?

Un dels vins que he provat últimament i que em va encantar va ser el Bufanúvols (Empordà).

Gràcies, ha estat un plaer, Sara!