El passat dissabte 16 d’octubre dins el marc de la 7a Setmana del Bosc de Sant Celoni, es van presentar El Baluard, un vi fet al Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny.
En Marc i en Xavier, responsables del projecte, van presentar el projecte de recuperació de la vinya al Montseny i el procés d’elaboració del vi Baluard.
El vi del Montseny
El Baluard és el fruit de les vinyes de Can Rovira de Fogars i de Can Verdaguer Xic. Vinyes de Chardonnay de més de 25 anys.
Enguany es van presentar les dues referències disponibles, l’anyada 2019 i la 2020.
El Baluard 2019 és un vi gastronòmic, mineral, amb cos i força llarg. Criat en bocois de castanyer del Montseny de 650 litres durant 8 mesos.
El Baluard 2020 resulta un vi més tens, amb marcada acidesa que ens garanteix una bona guarda. Amb aromes a fruita blanca, especialment la poma àcida. Elaborat en inoxidable per preservar al màxim els aromes propis del raïm.
Podeu comprar el Baluard fent click aquí o a la nostra botiga de Sant Celoni.