Nosaltres

Benvinguts al nostre racó gourmet!

A El Bocamoll hem sortit amb el morro fi. Ens apassionem amb un bon vi i gaudim com nens degustant els millors sabors de la nostra terra (i d’arreu del món!). Ens agrada tant gaudir de la bona gastronomia que volem que vosaltres us ho passeu igual de bé, i sense sortir de casa.

Recorrem cellers, visitem granges i descobrim nous elaboradors per seleccionar els productes més especials i excel·lents, petites joies de la gastronomia per portar-les directament a la vostra taula.

Per un sopar a casa, sol, amb amics, una vetllada romàntica o per fer especial qualsevol dia de la setmana. A El Bocamoll t’ho posem fàcil perquè gaudeixis del bon menjar i del bon beure. Entra, mira, remena i escull el què et vingui de gust tastar. Nosaltres t’ho portem fins a casa teva abans que canti un gall.

Ah! I si ets dels que t’agrada tastar abans d’animar-te a comprar, El Bocamoll també t’ofereix
la possibilitat de conèixer-nos. Com? Si ets de la zona del Vallès Oriental i rodalies, ho tens més fàcil que ningú perquè pots acostar-te fins a la nostra botiga, a l’Avinguda de la Pau, 28 de Sant Celoni. D’aquesta manera, podràs veure i degustar tot el que tenim per oferir-te, en directe.