Vi Negre

El vi negre, vi vermell, vin rouge, vino tinto, red wine

El vi negre es fa amb les varietats de ra√Įm negre, macerant el most i les pells durant la fermentaci√≥. Obt√© el seu color gr√†cies als tanins i antocians que es troben a la pell, com m√©s gruixuda sigui aquesta, m√©s capa i mat√®ria colorant obtindrem.
Varietats, de pell fina com la Trepat, la Sumoll o la Pinot Noir, ens donaran vins de capa mitja baixa, que solen ser més subtils i delicats.
Si el que volem √©s estructura, hem d’apostar per varietats com la Carinyena (Sams√≥), la Garnatxa, la Monestrell,¬†¬†el Cabernet, la Shiraz….. O tamb√©, per zones vin√≠coles com Priorat, Montsant o Empord√†, on els vins solen tenir m√©s concentraci√≥.

Mostra 1–16 de 61 resultats

Mostra 1–16 de 61 resultats